Sök efter innehåll på hemsidan

Navigera dig bland sökresultaten med tab eller piltangenterna

Till sidans huvudinnehåll
Illustration av ett rum med möbler och växter

Si të bllokoni numrin tuaj

Telefon_ikon

Përgjigje telefonike automatike

Telefononi 077- 228 00 00 nga numri që dëshironi të bllokoni dhe ndiqni udhëzimet. Mos harroni se mund të duhen deri në dy muaj deri sa të gjitha kompanitë të kenë përditësuar regjistrimet e tyre dhe të mund të shikojnë numrin tuaj të bllokuar.<br /><br />Kini parasysh se përgjigjja telefonike është vetëm në suedisht;

Ikon av brev

Urdhër me shkrim

Mund të urdhëroni bllokimin e një numri telefoni duke dërguar një<br />letër të shkruar dhe të nënshkruar në NIX-Telefon , Box 600, 833 24 Strömsund. Përcaktoni numrin e telefonit që dëshironi të bllokoni dhe mos harroni ta nënshkruani me firmën tuaj.;

Cookies

This website uses cookiesfor statistics and user experience.

This website uses cookies to improve your user experience, to provide a basis for improvement and further development of the website and to be able to direct more relevant offers to you.

Feel free to read ours policy. If you agree to our use, choose Accept all. If you want to change your choice afterwards, you will find that option at the bottom of the page.